söndag, maj 24, 2009

Jahaja, så var det snart löning. Såg att det gått en månad sedan jag sist var här, har varit allt för upptagen den sista tiden.

Miss G och jag firade sista april i Uppsala med att beskåda forsränningen och hade sedan lite picnic och såg mösspåtagningen för att sedan åka hem till kära gamla Tierp. Dagen efter åkte vi till Stockholm och fortsatte med köket, var även där helgen efter och satte kakel, lade färdigt golvet och monterade upp skåp, lådor , luckor och handtag. Helgen därpå var vi hemma hos mig, då jag behövde klippa gräs och rensa ogräs innan det tar över helt. Denna helg har jag rensat mera ogräs, lagt lite fler trädgårdsplattor samt tagit bort de stora Måbärsbuskarna för att ge plats åt den sydöstliga altanen, som just nu ligger i en hög på uppfarten. Miss G är i London och semestrar med sin syster. Troligtvis kommer jag att vara i Stockholm i helgen och slutföra köksrenoveringen.

Var förbi min yngste son i fredags eftersom jag hade bilen med mig in, passade på att köpa ett par leksaker till honom eftersom han fyller år på tisdag. Det var första gången sedan oktober som jag såg honom, då hans mor är för lat för att komma förbi mitt jobb då hon ändå är nere på stan.

Ni får ha det så skönt i sommarvärmen, själv har jag 6 veckor kvar att jobba innan jag går på mina 3 veckors semester och innan dess så ska altanen vara klar och jag ska ha hunnit skörda lite sallad och rädisor m.m. i trädgården.

Puss och kram
M

Inga kommentarer: