onsdag, december 09, 2009

Advent


Uj, uj så mycket det ska vara att göra bara för att julen närmar sig.

Har nu bara småfix kvar på miss G's kök.
Det visade sig att det var moderkortet som brunnit så det vart till att lämna in den och få ett nytt kort, summa 3300 bagis. Ska hämta den på fredag och ta den till kungliga hufvudstaden. Var förresten där förr förra helgen och såg på Hairspray, mycket bra föreställning. Rolf Lassgård som mamman var lysande, rödtjutet för 65 spänn i pausen var nog snäppet sämre än det Tunisiska vinet.

På söndagen hann jag precis hem för att se slutet av skyltsöndagen i Tierp och såg att "Vägvisaren", Tierps berömda konstverk, hade fått tomteluvor på 2 av konerna. Har sedan julstökat, besiktat bilen och burit pellets.

I lördags gjorde miss G och jag iordning potatiskällaren som nu mer är vinkällare och just nu innehåller samtliga årgångar av Beaujolais Nouveau från 1992 fram till 2009. Ska se om man kan smycka ut väggarna så att det ser lite finare ut samt bygga ut vinstället så att väggen fylls från golv till tak. Har fått tag på lite kinesiskt trävirke som jag tänkt använda för att göra lite möbler av och några hyllor till vinkällaren.

Nu ska jag reparera kakelugnen på nedre botten så att jag kan elda i den och få lite gratis värme, undrar just hur golvet ser ut under laminatgolvet?
Ha det så gott och god advent på er.
M

Inga kommentarer: