torsdag, april 25, 2013

Vi har vår i luften, var har ni er?

 Uppsala håller på att svämma över och det rinner över i källare över halva stan. Tur att man inte bor här i närheten utan högst upp på en kulle i Tierp.
 Vi håller på att möblera om på jobbet och en massa nya produkter ser dagens ljus, dock är vi redan trångbodda.
 Lite lustigt att en Chang på Coop kostar 15:50, när en Leo bara kostar 9:90 på Systembolaget! Det gör att en Leo ligger på nästan samma pris som i Thailand och att en Chang är betydligt dyrare här än där?
 Stora insatser gjorda för att undvika vattenskador.
 Gamla Bettan har hittat hem igen och spinner nu som katten :D
 Äntligen lite färg i trädgården!
 Har spanat in dessa översvämningsbarriärer som kommunen har hyrt in, smarta saker som man borde ta in i andra länder som ofta drabbas.
 Undrar hur detta kommer att påverka de studenter som tänkt ingå i årets trupp av forsrännare. Strömmen är så stark att dykarna måste binda fast sig i kedjor.
 Kolla in valvet längst till höger, det syns inte längre! Och trots att Tzatzikis uteservering är totalt överspolad så sitter det en person och stirrar i sin telefon där!
 Fick känna av årets första hagelskur, men belönades med en dubbel regnbåge. Betyder detta att Nordkoreas ledare... nej hans sonson, kommer att bli far? För det är ju fortfarande Kim Jung Uns farfar som är ledare???
 Vi på fabriken och lagerkillen tog en roadtrip till Eskilstuna för att besöka en av våra leverantörer som byggt nytt och ville bjucka på lite lunch.
 Skapligt stor kåk de byggt ett par hundra meter från Kjula flygplats aka Eskilstuna airport.
 Först lite bubbel av den körvänliga sorten och sen en fantastisk lunch med lite blandad plockmat, lite tal och bandklippning och sen kaffe och tårta.
 Sjukt stora lokaler men så säljer de betydligt mer skrymmande materiel än vad vi gör.
 Vi passerade mitt och min brors gamla regemente på vägen dit och hem, här har man ju legat och skjutit ett par gånger :D
 Tog en bild av Strängnäs domkyrka genom bilfönstret på vägen hem.
 Hittade en byggnad i Uppsala på väg till tåget, har aldrig reflekterat över den tidigare.
Äntligen är våren kommen i Tierp :D

Inga kommentarer: