lördag, april 12, 2014

Har varit på date...

 Äntligen är våren här, fågeljävlarna kvittrar tidigt på mornarna och solen lyser en i ögonen, fantastiskt. Gick hem förra fredagen i en ny sponsjacka från Latitude-59
 Då är det bara att invänta lite vårvärme då så att man kan få gå runt och tuffa sig på stan i denna.
 Lite lammracks så här mitt i veckantycker jag att man måste få unna sig, behöver äta ur frysen så att den kan fyllas på med lite nytt käk.
 Hade som vanligt besök av Mr B och som vanligt så lagades det lite grabbigt käk, denna gång vart det parmesanfyllda pannbiffar med grönpepparsås och färsk timjan.
 Till det intog vi ett par glas rött från Sydafrika och kollade på TV och surfade på nätet.
 Jaha, och efter vår kommer vinter, det är svårt att klä sig så här års. Det fick bli vinterskor och tjocka byxorna.
 På jobbet är det destå varmare och svetten rinner längs ryggraden när man står och slänger lagg och rensar tassar som håller cirka 70 grader, fryser gör man inte.
 Var på date på Latitude-59 med en tjej jag träffat på nätet, vi fortsatte kvällen och natten hos henne och jag gick glatt till jobbet direkt från henne. Hade då ingen medhavd matlåda så det fick bli en näve chips till lunch och med två timmars sömn så var jag redigt trött då jag äntligen fick åka hem.
Har börjat röja i trädgården, i år ska det tas rejäla tag i denna bortglömda oas, undrar om jag inte har lite murfärg någonstans i källaren. Näe nu ska jag ta tag i exets saker och kasta ut dem på uppfarten så att hon kan ta med sig skiten då hon kommer förbi idag, ska bli skönt att slippa henne framöver. Ha en skön helg och ta hand om varandra.

Inga kommentarer: