tisdag, september 23, 2014

Kris och förkylning.

 Oj, oj, oj är det verkligen tre veckor sedan jag skrev här? Det har varit fett mycket som hänt och jag har levt i limbo. Det har ju varit val och varje morgon fick man ju frukost av något parti. Nu gick ju valet åt helvete och vi får se vad framtiden har i sitt sköte.
 P3 hade fest i Gävle och jag tänkte att jag skulle passa på att träffa mina vardagsidoler på Allstar som hade gratis fest med massor av P3 folk och ett gäng musiker.
 Träffade komikern Jesper Rönndahl för andra gången i entrén, snackade med honom en stund, sjukt trevlig kille.
 Försökte ta en bild av Christer Lundberg och när han såg det sa han att vi absolut måste ta en selfie, skönare snubbe får man leta efter.
 Josefin "Josefinito" Johansson var också på plats och hon hade ju nyligen vunnit priset Skämskudden för Torsk på tuben.
 Kringlan Svensson var precis på skön som han är på radio, körde lite standup på scenen men minglade runt och snackade en stund.
 Fick även en autograf till en kompis på en kondom och han propsade på att jag skulle ta en bild av det hela :)
 Jaqe var en av musikerna som ställde upp på P3´s selfievägg.
 Kvällens program.
 Style of eye.
 Little Jinder på scen.
 På lördagen tog jag mig till Stockholm för att hälsa på min far och hans särbo, det var meningen att jag skulle på dejt på kvällen men hon ställde in och förlorade sin plats. Skulle även ha träffat några facebookvänner. Vaknade vid 4 på morgonen och minns att vi gått loss på Cognacsflaskan, jaja, det var bara att äta frukost och sen lite småbakis träffa vännerna och sen ta sig hem i tre timmar med tåg.
 På onsdagen försov jag mig en stund men Emil på jobbet ringde och sa att det brann på fabriken, kommer en timme sent och möts av detta, en totalförstörd plastmaskin.
 Inte mycket att spara, bara ut med skiten :(
 De försökte sanera väggar och tak under de första dagarna men insåg att det är bättre att riva den gamla delen av fabriken. Så nu står all produktion helt nere tills vi kan få tag på nya maskiner och en ny lokal. Redan dagen efter hade allt i metall att börja rosta.
 Hemmavid så försöker jag att få den den gamla oljetanken, först tömma den på olja och sen skära ner den.
 Äntligen dags för skörd i min pallkrage, har nog aldrig fått så tjocka och fina morötter :)
 Träffade en ny tjej på Badoo, lite problem med logistiken dock då hon bor på västkusten, den Danska västkusten. Hon är Färing så vi förstår varandra ganska bra och snart kommer honhit för vår första dejt.
 Spindelnät med lite sot i.
 Passar på att göra lite skuggfigurer i det före detta packrummet.
 All elkabel måste klippas av och dras om, så Emil passar på att passera bland allt sot.
 Yoda håller mig sällskap om kvällarna när jag Skaypear med min söta Färing.
 Allt i fabriken och på lagret måste saneras och köras i ozonbehandling för att inte lukta rök, det var sot överallt.
 På fredagen sa chefen att Nicke och jag kunde gå över till Latitude-59 och äta och dricka resten av kvällen, så Lasse ringde över till Nathalie som undrade hur fulla vi fick bli, Vi tog en burgare och två öl och ett glas vin innan jag gick vidare till Bowlaget för en träff med några gamla klasskamrater.
 De här vännerna har jag känt i drygt 40 år och vi hade det rejält skoj, var hemma vid 3 eller 4 på morgonen, har lite dålig koll på exakt när ;)
 I  fick jag ur all olja ur tanken och började att skära ner väggarna, men pga all bottenslam så fattade oljan eld och jag fick ta fram eldsläckaren för att försöka ta död på branden, känns som att det brunnit mycket nu på sista tiden. Lyckades släcka men det kostade mig en kabel till lyset i pelletsförrådet.
 Lyckades rädda lite prylar på jobbet som ännu så länge fungerar men som snart kommer att ge upp, så nu gäller det att låta skrivaren och klipparen jobba på av bara den.
 Uppsala om hösten är bra fint.
 Vem vill inte ha det så här fint i sin trädgård?
Ta det lugnt nu när termometern visar på -2.3 grader i slutet av september, hur ska det bli resten av hösten? I morgon ska jag montera tillbaks verktygen i min gamla maskin och se om vi kan få igång den och börja producera lite möbeltassar till våra väntande kunder. Lite jobbigt att gå från 3 maskiner till 1 så här initialt, men vad gör man?

Ha en skön vecka på er snuttisar, ta hand om varandra och lev och må <3 p="">

Inga kommentarer: