fredag, december 26, 2014

En synnerligen God Jul önskar jag er.

 Dagarna innan jul så jobbade vi på av bara den för att hinna få iväg så mycket som möjligt av alla gamla beställningar som vi kunde klara av, vi ligger fortfarande ett par månader efter, men det tar sig. Men man är klart trött i slutet av dagen och och det är verkligen på tiden för lite ledighet och att låta kroppen få vila lite.
 Man blir lite extra glad när man får paket lagom till jul och speciellt från en person som man bara känner via nätet. Fick en ny vän på Facebook som blivit lurad av en person som snott mina bilder från Fejjan och sedan skrev  att han skulle till Grekland för att inreda ett hotell och sedan råkat ut för en bilolycka och behövde pengar. Detta är tredje gången på drygt ett år som detta händer, funderar på om man kanske skulle åka ner till Grekland och prata med polisen på plats.
 CDen gamla vanliga heminlagda sillen gjordes ett par dagar innan jul, den är ju så himla god.
 Hade tid hos tandläkaren för putsning av tandsten dagen innan julafton, det var rätt så lite folk runt omkring.
 Har väl aldrig sett Dragarbrunnsgatan så öde, var nästan lite kusligt tomt.
 Sådärja, så var bordet dukat och dags att frossa av all den goda julmaten.
 Julporslinet fylldes med allt det goda och lite snaps och öl gick också ner till gravad lax och sill.
 Juldagens brunch bestod av samma saker som vi åt på julafton fast med lite stekt ägg till.
Kvällen avslutades med en svensk klassiker, Sällskapsresan. God fortsättning på er allihop, nu ska jag ut och se till att fylla på lite pellets till pannan och bära in lite ved till kakelugnen. Det har varit rejält kallt här ett par dagar och det har gått från 25 grader i vardagsrummet till 18 pga att det är runt -12 ute. Puss och kram på er.

Inga kommentarer: