söndag, november 06, 2016

Så var lappmöglet här

 Vissa mornar är extra vackra när man lämnar hemmet, nu när löven falli och man ser utsikten så mycket bättre. Önskar att det var på riktigt och att Löfwen föll så vi kunde se ljust på framtiden.
 I Uppsala lyser träden gula och man bländas nästan av deras lyster.
 En återkommande bra sak är att på hösten är det billigt att äta gott och nyttigt, ofta får man rotsaker för under 3 spänn per kilo. Då gör man grytor och fyller frysen med matlådor och ofta finns det bra och billigt kött att fylla ut med.
 Och så kom då det där jävla lappmöglet som jag helst hade sluppit se minst en månad framöver, bara att bita ihop och lägga sig i fosterställning.
 Jävlar så sugen man blir på att kliva upp och åka in och jobba, tur att det är varmt på jobbet och man får svettas lite tills det är dags att åka hem i svettiga kläder i kylan.
 Lite av farsgubbens samling av gamla mobiltelefoner och några av mina gamla, kan man byta in några mot en ny?
 Sonen Elias som sitter och spelar AstroCommander på en av farsgubbens gamla mobiltelefoner, han var här i helgen och spelade spel på mobilen och kollade på filmer från Disney och Pixar, gamla klassiker från Hitta Nemo till Skattkammarplaneten.
 Min Capitolio blommade och har nya knoppar på gång, ska se om jag kan hitta nya skott i Thailand om tre veckor.
 Tog med sonen på ett litet besök till en del av Kina i vårt närområde, Älvkarleby.
 Dragon Gate är alltid lika kul att besöka, trots att det nu börjar förfalla långt innan det ens öppnat.
 Ja en liten selfie då för att visa att jag också var där.
 Någon vit ohyra har spridit sig i växthuset och totalt tagit över byggnaden, vet inte hur jag ska utrota ohyran.
 Mitt hus i början av November på självaste 6e November, inte som i Lützen 1632, men gott om snö och halt som fan, har nu ställt av bilen över vintern.
 Inte direkt inbjudande att sitta ner och mysa. Nu räcker det med snö, behöver absolut inte komma mer på länge.
Avslutar helgen med lite soffmys med min bästa vän Yoda, hon väcker mig på mornarna och ser till att jag har gott om jobb att göra här hemma. Ha det gott allesammans.

Inga kommentarer: