onsdag, april 18, 2018

Vintern är slut, våren är här

 Man lämnar hemmet vid 05.30 på morgonen och solen är på väg upp och det är fortfarande rejält kallt, nästan -10 på mornarna, detta vid den 10:de april.
 Ja då är man banne mig värd lite extra protein på kvällen, lite karré med klyftpotatis, bea, tomat och basilika samt lite gott rödvin till.
 Det är ändå härligt att solen är på väg upp när man är på väg till jobbet, bara man slapp snöslasket som fryser, tinar, fryser tinar, nu kan det räcka med vinter.
 När man kommer in till Uppsala så står Moderaterna där och försöker fiska röster genom att dela ut lite frukost, ena dagen kardemummabullar, två dagar senare, kanelbullar, gött mos.
 Firade lördagen med att lägga upp lite bilder på nätet, tog mig en Hong Thong (Thaiwhisky), en Leo och saknade min fru.
 Skulle vara duktig och hämta lite saker på jobbet och kopplade på släpet men fick ställa det vid E4:ans första depåstopp då det blivit punktering på ena däcket. På kvällen tog jag bilen och fyllde upp den med domkraft och ett reservdäck och fixade problemet.
 Fick en beställning på lite bröd/matkorgar,alltid kul att få tillverka något annat än möbeltassar och vi ligger bra till tidsmässigt så då passar det bra att köra lite annat.
 De första blommorna har tittat upp ur fjolårets sista gräs,
Klippte bort Pionernas fjolårsstänger och gav plats för lite solsken till Krokusarna, nu kommer det att gå fort i trädgården. Ha en fin April på er.

Inga kommentarer: