söndag, februari 17, 2008

Snart är det vår...eller Er...

Näckens Polska...möter alla nyanlända resenärer som kommer till Uppsala med tåg. Det första de får se är en jätte fallos, den skulle dock ha varit betydligt större om konstnären själv hade fått bestämma.

Så hur har ni haft det? Jasså!! Så pass. Ja själv har jag ju inte fått så mycket gjort. I veckorna så är det mörkt och trist när jag kommer hem och pank är man ju dessutom. Ibland på helgerna så dyker miss G upp och då lagar vi mat och häver i oss massor av vin och "hygger" oss. Så på helgerna får jag inte heller så mycket gjort, med denna helg som undantag. Fick in lite foto album och alla LP och EP så nu skulle det spisar 80-tal men det visade sig att nålen på pickupen hade gått sönder så nu måste jag införskaffa en ny sådan för att kunna drömma mig tillbaks till det glada80-talet.

Ska bli intressant att se om den nya lönen kommer att kunna matcha mina nya räkningar, vintern är, om man kan säga så, lite dyrare, när man bor i hus. Bra uppvärmningen går loss på 3500 per månad halva året. Lätt som singelpappa att duka under när man sitter med underhåll och bil och allt annat som ska betalas. Fick dock lite hjälp på traven genom ett nytt kreditkort, som jag maxade på en gång, haha. När ska jag lära mig?

Ha en toppenbra vecka och ta det lugnt, vintern är inte över än.
Puss å kram
M

Inga kommentarer: