onsdag, februari 27, 2008

Vi har vår i luften, var har ni er?

Så har det gått och blivit vår och blommorna börjar titta upp. Snart kommer man inte att ha tid att sitta på Facebook längre. Kratta, rensa, städa, fixa och dona, jaha ja.

Fångade två möss underdiskbänken i förra veckan och en till i måndags och likt förbannat så när jag kom hem så luktade det efter kräft skalen jag kokt kräft soppa på så jag tänkte kasta ut den näst intill tomma soppåsen men när jag tar tag i den och ska slå knut på snibbarna så hoppar en större mus upp. Den sprang vidare in under diskmaskinen och försvann, precis som den gjorde för en månad sedan, mus jävel.

Så kom ju den nya lönen i måndags och det var ju ingen större skillnad 600 mer i månaden efter skatt. Som tur är har jag kvar semesterdagar som jag kommer att ta ut i pengar, då kanske man kommer ikapp, haha, skulle inte tro det. Jaha så blir det en resa till Stockholm i helgen för att träffa miss G, hon åker ju bort sen så då dröjer det innan vi ses igen.

Jycken på bilden heter Silo och tillhör Calle på jobbet, den har varit med oss hela veckan för att lära sig att bli rumsren.

Ha det nu så gott, för nu börjar Jeopardy, så då ska jag slå upp ett glas rött och "hygge mej lit".
Puss och kram, och ta hand om er.
M

Inga kommentarer: