söndag, mars 16, 2008

Hero!

Så var det klart då, Charlotte Pirelli gick vidare och kommer säkert att hamna högt upp på listan. Annars har ju Uppsala mest präglats av färgen Orange, i tidningar och framför allt på stan. Att det är slutspel i Bandyns underbara värld har väl gått få förbi här i krokarna.

Det kraxas en del om att det kanske är sista gången som finalen kommer att gå här, ja ja, snacka går ju. Att förlägga finalen till Göteborg är ju lika klyftigt som att förlägga Fotbolls VM till Ålands färjorna. Får bara politikerna i stan tummen ur en viss kropps öppning och får till en Bandy arena vid Studenternas så blir det till glädje för alla, ja, utom Göteborgarna då.

Så vad har hänt mer? Var hem till miss G för två veckor sedan och åt god mat, drack gott vin och njöt av sällskapet. Förra helgen var jag solo och låg i soffan så gott som hela helgen och gick igenom mina mail boxar, kan nu meddela att de är tomma allihop, nu är det bara appsen på Fejjan kvar att ta död på. Men det ska väl hinnas med, börjar få sjukt många vänner där och hinner knappt med att chatta med dem.

Annars jobbar jag på som vanligt och längtar sjukt mycket till vårens första blommor och till nästa lön som bör vara lite större än den förra, kan ju vara skoj att kunna betala en räkning eller två och kanske ha en slant över till att förnya passet och lägga undan till någon liten resa till ett land med lite varma vindar och svalkande öl och hav.

Ha det så gott vänner, puss och kram ;-)

2 kommentarer:

OLED sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the OLED, I hope you enjoy. The address is http://oled-brasil.blogspot.com. A hug.

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar