tisdag, juni 17, 2008

Jahaja så var vi inne i midsommar veckan. Har haft täta besök av min yngste son som de senaste veckorna varit förbi på jobbet och snurrat runt på stolarna. I övrigt så har det varit en del trädgårdskötsel och lite små fix inne.

Miss G har kommit över så gott som varje helg, så det har blivit lite si och så med arbetet hemma men... hon har hjälp till att rensa ogräs nere och uppe i rabatterna och hjälpt till att flytta på alla trädgårdsmöbler. Parasollet blåste sönder för ett par veckor sedan så jag köpte ett nytt hängande som jag monterade upp härom dagen, det börjar bli lite mysigt på altanen.

Håller på att planera semestern i juli, det blir troligvis Frankrike runt med miss G. Hoppas att finanserna räcker till att besöka Euro Disney som fyller 15 år, jag var ju där med min äldste sons mamma 1993. Vidare vill vi besöka Eperney och Reims, Giverny och Monets trädgård och Le Mont Sant Michelle och om tid finnes lite surfing och dykning på atlantkusten eller Rivieran.

På jobbet går det som en dans, lagret är större än någonsin, vi har fått fart på maskineriet och det spottar ut tassar som aldrig förr.

Tja, det var väl de hele om det är något så är det ju bara att fråga, jag finns ju så gott som alltid tillgänglig på Fejjan. Har dock slutat att svara på alla applikationer och deletade alla när de nått upp till 6000 stycken. Håller dock täta kontakter på en del apps. och via FB chatten och mailboxen.

Puss och kram och ha en kanontrevlig midsommar med mye sill och god dryck, miss G och jag håller oss till sill, nubbesallad, gubbröra och sedan mest rödvin.

M ;-)

Inga kommentarer: