onsdag, november 26, 2008


Så har vintern kommit och satt klorna i Tierps köping. Jag har fan skottat snö varje dag, flera gånger om dagen och lik förbannat så har jag runt knappa metern snö på uppfarten. Jag har trots det lyckats få bort så pass mycket att jag kan få ut bilen. Men så fort man skottat så kommer plogbilen och gör en ny vall som tar en timma att skotta bort.

Hur som helst, livet går sin gilla gång och Yoda och jag trivs så himla bra ihop, hon sover varje natt bredvid min sida eller på mig. Ska bli intressant att se hur hon och Cissimo fungerar ihop medan fröken G är i Thailand. De har ju bott tillsammans tidigare men då bossade C över Y men nu har Y fått självkänslan tillbaks och är nu inte rädd för något och låter mig behandla henne hur som helst utan att knorra eller gömma sig. Varje dag jag kommer hem så kommer hon och möter mig och vill ha sin tonfisk. C har ju lite av en störning och tål inte andra än miss G och hennes son, hon har hitills rivit mig två gånger, samt alla andra som satt in foten hos miss G. Om tre veckor vet jag facit på det hela. Om nu miss G och hennes son kommer iväg till Thailand, det är ju lite stökigt där just nu.

I övrigt så har jag röjt i garaget och får nu in bilen i vinter. Har nästan färdigställt garderoben och börjat med julpyntet, det blir inte så mycket av den varan med två katter i huset, om ni förstår vad jag menar.

Ha det så bra och ta det lugnt och krama varandra i trafiken ;-)

M

Inga kommentarer: