söndag, november 09, 2008


Hallojsan som de säger i Danmark!

Veckan har varit omväxlande på jobbet och på hemma fronten har det varit städning av garage och lite fix och trix men nu kan jag få in bilen. Fick såga av benen på en Ivar bokhylla för att få in den i garaget men nu kan jag ha extra sätena på hyllan. Har börjat röja upp i det så kallade skräp rummet och börjar få lite ordning där med.

Mr X var förbi och fick sina bröstlister frästa och sågade, hoppas att de passade sedan.

I helgen var Miss G och jag på Mat & Vin mässan i Älvsjö. Det var den mest stökiga vinmässa jag någonsin vart på. Alldeles för mycket folk och för lite bjudmat. Vi lyckades dock få i oss tillräckligt med goda viner och var sedan tvugna att ta taxi hem. Söndagen tvingades miss G att vila länge, kan de ha varit maten? ;-)

Ringde min far från Stockholm norra och la på hemma hos far nummer två, där det vart middag med brorsan och hans familj, gott och trevligt och sen hem till Yoda och gav henne mat och packade upp och betalade räkningarna samt korkade upp lite gott vin från Sydafrika.

Snart är det halvägs av månaden och den 20:e kommer det vi alla väntat på...3:e torsdagen i November varje år, Beaujolais Nouveau. Undrar vem som får den äran i år, det var ett tag sedan Georges Du Boeuf fick visa vad han går för. Och rätt var det är så kommer skyltsöndag och advent och rätt var det är så sitter man där med en stinn buk full av skinka , sill och annan fet mat. Så denna vecka blir det mest sallad och vin och snacks ;-)


Ha en skön vecka, puss och kram på er allihop.

Inga kommentarer: