torsdag, december 25, 2008

Jaha så var det kväll den 24:e och jag har legat hela dagen i soffan pga förkylning, har dock fått i mig lite glögg och vin samt lite köttbullar, prinskorv och skinka på julknäcke.

Min yngste sons mamma ringde och tackade för julklapparna och jag pratade med sonen, den äldste sonens mamma har ju ett förnuft som en skogssnigel så därifrån har jag hört intet. Hon var i stan, dvs Uppsala, härom veckan men hörde inte av sig så att sonen och jag kunde träffas. Hon träffade min svägerska och sa att hon inte ville riskera att stöta på mig, trodde att hon var gift med en man och inte en skugga av en sillmjölke, men men. Vet inte hur inavlade de är uppe i Härjedalen. Ni som har barn som går i skolan där uppe borde kanske ta kontakt med er skolas rektor och se till att ert barn inte behöver ha min sons mamma som lärare, det kan ju straffa sig för resten av livet.

Jaja, man ska ju inte klaga, jag lever ju och slipper ha sonens mamma i närheten av mig, på så sätt så sugs ju inte min hjärna ut i den utsträckning som den gjordes när vi bodde ihop. Saknar dock min flickvän som ligger och solar i Thailand, den fina lilla diktaturen som vi svenskar så gärna stöttar...

Jag firar dagen med att lägga till några vänner från Kina på Facebook och PerfSpot och svara på en myriad av meddelanden på all sköns sajter som jag är med på. Ha en God Jul och en god fortsättning och är det så att du har något att säga så skriv ner det på en lapp och tänd brasan med den eller lägg in den bland mina kommentarer.

Jaja, nu när jag ändå är i gnälltagen så undrar man ju hur bensinpriset kunnat komma ner till under 10 kronors strecket? Vill minnas att jag betalade över 14 kronor i somras.

Puss å kram på er och ja just det, God Jul!

Inga kommentarer: