tisdag, januari 06, 2009

Gott Nytt År!


Så där ja, då har vi klarat av ytterligare ett år. Miss G och jag firade hemma hos mig och sedan åkte vi hem till henne för att lämna tillbaka Cissimo som varit hos mig medan Miss G och hennes son var i Thailand. Det var nog betydligt varmare där än här i Tierp de Antartica. -18.6 och en panna som inte funkar som den ska gjorde att det ibland var nere i runt 12 grader i huset. I vardagsrummet har jag ställt in ett par eldrivna element som gör att det åtminstone är vartmt där.

NYÅRSLÖFTEN...Skiter jag i, lovar jag något så gör jag det inte på nyårsafton utan när jag är nykter, gud förbjude. Men jag ska försöka att bli klar med sovrum och växthus samt att röja lite i källare och garage i år, OBS...försöka, blir det så blir det. Om jag hinner, har lust och får inspiration så bli det ett par nattduksbord också.

Som ni kan se på bilden så kunde Cissimo och Yoda samsas under ett par stunder i jul och jag tror att de båda har växt som medkatter. Yoda har visat att hon inte längre tar skit från Cissi och Cissi har visat att hon behöver mer kärlek än vad hon trodde, de senaste dagarna har hon legat konstant och gosat i vår närhet.

Så där ja, det var väl det hela, nu ska jag ta mig ett glas Calvados och titta lite på TV och skruva upp värmen en aning. Ha en skön början på 2009 och ställ inte upp förväntningarna allt för mycket.

Puss och kram på er.

M

2 kommentarer:

Tessan sa...

Hellu! Uppdatera!

Garden Invader sa...

Snälla Tessan, jag har ju ett jobb, ett hem och ett liv att sköta också. Dessutom så händer det inte så mycket på jobbet, bussen och definitivt inte i Tierp, LOL