måndag, oktober 18, 2010

Häcken full.

I torsdags morse hade jag tid hos röntgen och läkaren, för efterkontroll. Kom på att jag passerade en Facebook kompis när jag gick från röntgen och så att jag fått ett meddelande från henne när jag satte mig i väntrummet till läkaren. Kom på att läkaren är storebror till en gammal klasskompis, som är chef på Fyris färg.

I fredags åkte jag till Stockholm för att umgås med min käresta och hann med att slipa lite dörrar, koppla lite el och fästa en golvlist innan jag åkte till Farsta för att plocka upp henne och följa med på inhandling av helgens mat och dryck.

Lördagen spenderades med ett besök till Bauhaus och mer matköp på Citygross i Länna. Väl hemma i Gubbängen fäste jag upp ett dörrfoder och slipade lite färgskarvar samt slipade på toadörrens undersida. På eftermiddagen åkte vi in mot stan för att gå på "Hämnden", Susanne Biers film med bla Mikael Persbrandt, mycket bra film kan starkt rekommenderas. Efter filmen gick vi till The Soap Bar och tog oss ett glas Shiraz för att sedan i kylan knalla vidare till Maximteatern. Insläppet startade 22.20 och efter en stunds väntan så startade showen och med Kanal 5 där för inspelning så fick vi köra ett par saker två och tre gånger för att ljudet skulle bli bra. Vilket var lite ironiskt då det visade sig att ljudet inte vill samarbeta, micken tjöt lite då och då.

Det började med en presentation av MC Mårten Andersson och sen kom Ahmed Berhan och sen Messia Hallberg och under hans show så brakade ljudet ihop totalt och det var en paus på 15 minuter. Men cool som han är tog hade jävligt bra och lyckades få till ett par bra skämt på det också. När pausen var slut kom han tillbaka och körde vidare och sen kom kvällens höjdpunkt, Magnus Betnér. Han höll igång och när det hela var över hade vi alla skrattat oss ett par år till på livscykeln.

Vi snabbade oss till tunnelbanestationen men vart snopna när de ropade ut att det var personalbrist och vi fick vänta i nästan en halvtimma och kom äntligen ombord vid 01.27 och då var det -4 grader ute.

Söndagen tillbringades i soffan med lite TV och lite TV via nätet och innan jag åkte så luftade jag sötnosens element och begav mig sedan mot svampskogen i Vendel, plockade en korg trattisar innan det vart allt för mörkt. Väl hemma sotade jag pannan och gosade med katten som alltid blir så till sig när jag varit borta en hel helg.

Måndagen började som vanligt med jobb och vid trefikat var jag tvungen att ta bussen ner på stan och träffa min nya tandläkare som helt smärtfritt utan bedövning lagade två hål i samma tand, hon är fan den bästa tandläkare jag haft, hoppas att jag får fortsätta hos henne. På väg till tåget fick jag mitt UL-kort utbytt då det slutat fungera. Väl hemma fortsatte jag med att jobba på altanen tills det var så mörkt att man inte såg någonting.

Så nu ska jag fixa lite middag så ha det så gott.
M


Inga kommentarer: