måndag, augusti 15, 2011

Höst...

Hallå där kött å blåbär!

Veckan som gått har varit turbulent, på jobbet har det skett en hel del pga bygget och hemma har det väl varit samma sak. Är äntligen klar med putsningen av grunden och har nu återupptagit jobbet med altanen.

I fredags tog jag kärran med mig in till Uppsala och fyllde på den med lite sopor hemma hos bror min, åkte sen med soporna till Spikgatan för att tömma. Vidare sen till ByggMax för att brorsan skulle fylla på med virke, visade sig att han hade ett överskott av 45X45 vilket jag led av underskott utav. Bra byte av tjänster.

Miss G och jag tog en tur till Vendelskogarna för att åter igen inse att det regnat för lite i dessa trakter för att generera i fulla svampkorgar, fick nöja oss med lite skrammel på botten av korgen, dock tillräckligt för att räcka till två måltider.

Annars har det inte hänt så mycket, vi har frossat i skaldjur hela helgen, grillat och sett på film och planerat den närmsta tiden. Dags att leta reda på resväskan, packa den så att allt är tvättat, struket och undvika paniken dagen innan resan. Nästa helg är mis G i Sundsvall och jag ska fortsätta med altanen om gott väder gives, helgen efter det är det kräftkalas i Stockholm och helgen efter det skall väskan packas för en liten tur till Side i Turkiet.

Puss å kram på er alla.
M

1 kommentar:

Helgi sa...

Hej!

Skulle du vilja skriva om bygget på ByggMax eget byggforum? Du skriver bra, så det skulle bli uppskattat!

Hör av dig till mig på mejl så berättar jag mer,
helgibyggla@gmail.com

Vänliga hälsningar
Helgi