söndag, augusti 07, 2011

Stockholm Pride 2011

Hejsan hejsan!

I veckan som gått så har jag varit solokvist på jobbet, så även i morgon, då Mr N tog en resa till Storbritannien. Som tur var så var det lugnt med ordrar, alla andra har väl också haft semester skulle jag tro. Fixat lite reservdelar till en filtvibrator, packat lite tassar m.m.

Hemmavid så har jag planterat lite kryddor så som Oregano och Citronmeliss, klippt gräsmattan, mest för att hålla ogräset kort, diskat och städat, hur kul som helst.

I fredags var jag förbi Alina för att köpa en ny digitalkamera, det hade en Rollei för 1695:- men eftersom de bara fanns den kvar så hade de sänkt den till 795:-, jag passade även på att köpa ett SD-kort på 4 Gb så nu ska den provas så att man kan ta lite bilder i Turkiet. Sen åkte jag till Miss G i Fredhäll och avnjöt lite grillad kyckling med avokado och potatissallad och en flaska bubbel från Riga ute på klipporna. Det tog ett tag att hitta en ledig plats för solen sken och det var gott om folk som låg och solade, festade och badade. Efteråt gick vi hem med våra sopor och tog sedan en promenad till Solstugan för ett par glas vin, mycket trevlig ställe och vi hittade ett nytt favoritvin.

På lördagen gick vi från Fredhäll till Zinkensdamm för att titta på början av Stockholm Prides parad, efter en timme och 45 minuter så började det att regn och då var det bara fem ekipage kvar. Efter det gick vi in mot stan för att avnjuta en sallad och ett par glas rött, vid slussen. Vi satte oss ner på kajen och var helt ensamma men efter 10 minuter var hela kajen full av folk som solade och njöt av vädret som gjort ett lappkast och bjöd på sol.

Vi tog oss sen genom Gamla stan och vidare ner till Kungsan för att träffa lite kompisar och se lite bokstavsmänniskor, typ HBTQTrans osv. I tåget såg vi Paggan, Jonas Gardell, Fredrick Federley, Gustav Fridolin, Babsan, Soran Ismail, Gurgin på P3 Metropol och en massa andra och i Kungsan träffade vi Simon och Thomas, en gammal kompis från Åretiden (Tobbe), skådespelaren Douglas Johansson, mfl. Hade minst ett tiotal twitterkompisar som jag såg i tåget och i Kungsan, mycket kul. Sen var det öl och vin fest med glada vänner.

Nu sitter jag på tåget och är snart hemma i Tierp igen, måste köpa med mig lite mutor till Yoda, får bli tonfisk. Sen blir det till att gå igenom väskan och se vad som behöver tvättas, kolla kameran och se lite på TV.

Ha en skön söndag på er.
M


Inga kommentarer: