söndag, februari 05, 2012

Rysskylan

Hallå där kött och blåbär, så har då äntligen Mello eliten fått göra sitt, Sean Banan, Torsten Flink & Co.

Veckan har varit fylld av arbete på jobbet och hemma har det slaktats lastpallar och spånskivor, som fått hjälpa pelletsvärmaren på traven. Har haft skapligt varmt inne, runt 15 grader i huset och 25 i vardagsrummet tack vare kakelugnen :D

Köpte en flaska Fireball inför förra helgen, den är slut nu, satans god :-) Tog med den sista skvätten hem till Miss G nu i helgen. Jag tog pendeln till Söder och gick sista biten med ryggan full av vin, tyvärr hade Kung Bore vaknat på fel sida och det var -15 grader och krångel med tågen.

Miss G hade som vanligt bokat bastun så nu är man ren och fräsch och har blivit av med all sot och aska man samlat på sig under de nattliga turerna ner i pannrummet. Det börjar ta slut på pellets så nu till helgen måste jag köpa på mig lite grann.

Vi har nu sytt ihop hela resan till Thailand, det blir ett hotell i Bangkok första natten, ett annat i norra Koh Chang i två nätter och sen 8 nätter hemma hos en kompis i södra Koh Chang och sen tre nätter på ett hotell i Bangkok nära MBK Market. Nu ska det bara packas och inhandlas Svenska prylar såsom kaviar, knäcke, sill och saltlakrits till vår värd på Koh Chang.

Sitter nu på tåget och vi lämnar just nu Uppsala norrut, hoppas att pannan går fortfarande så att jag slipper hugga upp fler lastpallar ikväll, ser hellre fram emot att få äta lite god tomatsallad och hälla upp ett glas rött.

Ha det så gott där ute i stugorna, gnid er mot varandra så håller ni värmen 8^)
M

Inga kommentarer: