måndag, februari 04, 2013

Äntligen är det slut med Januari, har aldrig gillat den månaden, men som den klängis den är lär den säkert komma igen.

 Byggnationen för Latitud 59 fortgår och det har kommit ljus i huset. Allt spill av virke hamnar på en pall med kragar som sen ska lastas på släpet och bli värme i mitt hus :D
 Efter jobbet en dag tog jag mina första steg i den nya gallerian vid Uppsala Resecenter, cool design men för få butiker för att locka mig att gå dit för annat än Konsum, förlåt COOP heter det tydligen numer.
Nicke och jag har äntligen fått fart på rörnits maskinen på jobbet och nu går den riktigt bra, så nu kör vi så det ryker, nu gäller det bara att hinna snurra runt mellan alla maskiner i lagom takt. Man ska hinna göra tassar vid en, packa vid en, låta roboten sköta sitt och fixa med den när den inte vill göra som vi vill, hålla koll på rörnits maskinen och rensa och sortera tassar medan man packar ordrar och ser till att packverkstäder får något att göra och att hyllorna har gott om produkter, ett jävla bollande med tid helt enkelt.
 Efter att ha haft bilen på verkstad sedan november så var det otroligt skönt att få tillbaks gamla Bettan igen, dock hann jag bara köra 32 mil. Vid avfart Tierp i fredags så tvärdog bilen och jag fick ställa den vid vägkanten, med Miss G väntandes hemma hos mig (i garaget). Ringde Falks och de kom hem med pärlan som nu väntar på att Meckar Nicke ska se om han kan få fart på skönheten.
 Alltid lika svårt att få en skarp bild på Yoda, hon ligger ju aldrig still i mer än 5 sekunder när man ska ta en bild på henne.
 På lördagskvällen gjorde jag en Moules-marinieres fast med lite morot och extra chillifrukt, till detta lite Cava från senaste Cinderella kryssen och lite "vitlöksbröd" visade sig att det bara var det ena brödet i paketet som vart i närheten av vitlök.
Idag och i morgon pågår Distingsmarknad på Vaksala torg i Uppsala en tradition som tydligen sträcker sig över 600 år tillbaka, jag köpte som vanligt 5 korvar för en hundring, tar whiskykorven med en stänkare ikväll :D

Satt hela söndagen och kollade på resor och boende i en annan del av världen och har hittat en hel del, nu gäller det bara att knyta ihop säcken. Kattvakt är redan fixad och ledigheten ser ut att gå igenom, nu är det bara planering av boenden och sånt kvar :D

Puss och kram på er och ta det lugnt där ute i halkan.
M

Inga kommentarer: