onsdag, december 18, 2013

Anders braskar/julen slaskar vs Anders slaskar/julen braskar... vicket skitsnack.

 Hej på er, så här såg det ut hemmavid i början på månaden, man fick borsta bort snön från spåren.
 Var tvungen att slänga på vinterhjulen och pga extrem styrka lyckades jag dra av 3 stycken fälgkors/fälgnycklar, satte sedan kupevärmaren på muttrarna och ett täcke över en stund för att värma upp bultarna, tog sedan en hammare och slog hårt på muttrarna och sen gick det med hävstång att lossa bultarna.
 Så har jag äntligen fått in både bil och släp i garaget.
 Vi var och åt julbord i förra veckan med jobbet och detta på Massob, en afrikansk restaurang, fullt med struts, kyckling, lamm och nötkött i grytform. Sköljde ner det hela med öl från Nigeria.
 Vi har fått ny julskyltning i Tierp, de har bytt ut de gamla glödlamporna mot led så det blir väl billigare i längden.
 Var på Latitude-59 som vanligt i fredags och efter ett gäng iskalla så lyckades jag få med mig ett för mig bekant fruntimmer hem :D Vart så illa tvungen att bjucka henne på frulle morgonen efter.
 Har byggt om lite i pelletsförrådet och installerat en gammal pellets skruv som transporterar pelletsen från förrådet till pannrummet utan att jag behöver bära hinkar utomhus i regn eller snö.
 Här under står nu en pall och en tunna som rymmer ett dygns förbrukning och den går på timer, så när jag kommer hem från jobbet är tunnan full och klar att hällas över till tvåveckorsförrådet :D
 Yoda håller mig sällis på kvällar och nätter och är nu helt orädd för främlingar som kommer på besök, en gammal klasskompis var över på några öl och hon gick direkt fram och luktade på hans ben, kanske var för att han hette just Ben :D
Näe nu lite gött att äta och dricka, om vi inte hörs i helgen så får ni ha en fantastisk jul och ta hand om varandra, själv ska jag tydligen till Stockholm i helgen, tror ändå att det blir en öl på Latitude.59 ;)

Inga kommentarer: