lördag, december 07, 2013

Sven kom med vinterväder...

 Uppsala är vackert när man ser det i rätt ljus, den gamla stationen som numer är restaurang och krog har verkligen fräschats upp.
 Har tagit det som vana att ta en fredagsöl på Latitude-59, väljer då ett fryst glas med Norrlands, efter en minut flyter fryst öl upp till skumkronan, mycket kallt och gott.
 Förra fredagen var dock min jobbarkompis sjuk, så jag fick sitta där själv och dricka öl, kolla på sport och surfa lite på nätet, har ju fritt WiFi som vän till ägaren :D Träffade lite gamla vbänner och en del nya och efter att ha druckit min ranson så drog jag vidare med mina nyfunna vänner och hamnade på lokal i centrala Uppsala.
 Efter ett par öl så skulle vi dra vidare till Flurran, dock ansåg vakterna att vi var på tok för fulla för att få komma in och de skulle snart stänga, så jag tog farväl och gick till tåget som inte skulle gå förrän om två timmar. Satt och frös i "värmestugan" med lite löst folk och väntade på att tåget skulle komma in, var hemma vid 6-tiden på lördagsmorgonen :D
 En inte alltför igenomtänkt reklam har dykt upp på Åhlens fasad, det går ju inte att läsa vad det står pga hålen i fasaden.
 Rolig Herr Gårman skylt vid Vaksalagatan/Dragarbrunnsgatan.
 Veckans Bira intogs som vanligt på Latitude-59 och som vanligt var det gott om folk, typ fullsatt i restaurangen så ett gäng åt i baren.
 Darth Vadar vs Luke Skyvalker :D
 Fick en oxfilepasta att tugga på efter 4 öl, man kan ju inte leva på bara öl och jordnötter :)
 Sen tog vi oss in till den nya spelmaskinen och sparkade lite fotboll och spelade lite golf.
 Tycker det gick hyffsat bra, men var tvungen att dra vidare efter ett par glas rött, Zinfandel, och en Creme Brulee.
 Polisen eldar på med alla sina adventsljusstakar.
 Som sagt Uppsala är vackert i rätt ljus.
 Mer ljusslingor åt Uppsalaborna.
 Verkar som att alla har anlitat belysningexperter.
Äntligen hemma, strax före ett på natten, hade tydligen kommit lite snö. Nu är klockan 2:40 och det är dags att kolla lite på SVT Play och se hur det gick för Martina Thun i På spåret :D. Ha en skön helg på er <3 p="">

Inga kommentarer: