tisdag, juli 22, 2014

BAM!!! Semestern har börjat, avkoppling och hemarbetet är i full gång.

 Whao, tänk den som kunde ha haft så här coola tapeter som barn. Ta bara den där som är delvis färgad, som gjord för att barn ska få fylla i själva med pennor eller kritor.
 Efter nästan en månad så kom jag mig äntligen till ro och kunde njuta av en riktig rökare.
 Nu ska vi äntligen få in lite mer luft och bli av med lite av den värme som gör att man nästan storknar på jobbet och kompressorn kommer att må så mycket bättre av det också.
 Så tog då slutligen gasen slut och det var väl bra för då kan jag koppla loss den gamla uttjänta lilla grillen och kasta den på återvinningen. Som tur är så har jag ju ett par elgrillar som jag kan använda som ett substitut tills jag hinner skaffa ny gas.
 Lite nyttig frulle med älsklingen på altanen, kardemummakaffe till henne och te till mig, samt mangosmoothies, melon och räkmacka.
 I lördags fick vi besök av Ted och Vanessa som var i krokarna, så gumman slängde på en balja lut och vi fick njuta av varandras sällskap i ett par timmar i solen, fantastiskt trevliga människor. Vi har kännt varandra i flera år men aldrig träffats, detta var första gången irl.
 När de åkt vidare ut mot kusten så passade vi på att dubbel bubbla, lite kall rosa rosé, en varm balja och sol samt en kvinna i poolen, vad mer behöver man? ;)
 Chillar på altanbänken efter badet med lite vin i solen.
 Yoda var ut ett par gånger efter att besöket åkt vidare, hon gömde sig som vanligt när det kommer folk på besök. Dock tyckte hon att det var lite för varmt ute och låg som en stoppkloss i dörröppningen.
 Ted och Vanessa hade med sig en flaska Shiraz som vi passade på att njuta av då vi fixade lite gott att äta till middag som vi intog på framsidan. Det blev lite värmda rester av fläskfilé och ribs.
 Vi tog en lite promenad runt Tierp efter maten, kan inte sluta fascineras av hur man kan bomba en sån enkel uppgift som att få texten rak. Ta två pinnar och två gummisnoddar och kläm texen rak.
 Hur snygg skulle inte den gamla entren till Tierps Bio kunna bli om man satsade ett par kronor på lite omskötsel.
 Söndags morgon/förmiddag och dags för lite näringsintag, mao och melonsmoothies dagen till ära.
 Måndagskväll med lite kyckling på grillen, lite rosé i glaset, skön musik på radion i uterummet, snart ska det bli fint även här.
 Älskar mina vackra dagliljor, har idag grävt upp några stycken från nedre delaen av tomten för att fylla på i den övre rabatten.
Jobbar ju helst utan handskar, så lite skit får man tåla, nu dags att dra igång vattningen av de nya planteringarna. Ha en skön vecka och sommar på er gosegryn <3 p="">

Inga kommentarer: