torsdag, juli 31, 2014

Semestern är snart till ända.

 Njuter till fullo av det fantastiska vädret vi har här, men runt 30 varje dag är lite väl varmt, så vi försöker att softa lite i poolen och jobba så lite som möjligt.
 Hostan/Funkian har tagit sig och snart har vi rensat bort all Kirskål/Kers. Det börjar se bra ut nere i trädgården.
 Gasolen tog slut pga allt grillande, så jag fick dra igång de gamla elgrillarna för att få klart käket. Mycket grönsaker och så lite kött och sallad på det :)
 Provade att grilla lite Bruchetta med lite olivolja på och sen fylla på med lite tomater, mozarella, basilika och lufttorkad skinka, det funkade fint.
 Tog en liten tur ut till det gamla lantstället för att se vad som hänt sen sist. Ska bli skoj att se vad som kommer att hända med nya Attefalls lagen.
 Toge en tur till Trollsjön och passade på att sola och bada. Det var runt 60 bilar på parkeringen  och det var svårt att hitta en ledig plats att sitta på.
 Vi tog en tur till Uppsala och hälsade på min far som ligger inne på Ackis. Han var vid gott mod och verkade uppskatta vårt besök, även om det vart kort. Sedan drog vi vidare för att handla och för att träffa min mor och hennes sambo och fick där lite mat i oss. På vägen hem stannade vi till hos min bror och hans familj innan de drog vidare till Indien igen.
 Vi tog en tur till Söderfors och tittade på Theuseus templet, ja eller kopian av det i mimiatyrformat.
 Såg även Anna Johanna Grills monument.
Tog det lite lugnt i tisdags och begav oss ut till Tierps flygfält och tittade på lite fallskärmshoppning. Hann se ett hundratal hopp innan det var dags att åka hem och fixa käk. Hoppas att ni har det bra där ute i värmen.

Inga kommentarer: