söndag, januari 25, 2015

Trött men nöjd över tillvaron.

 Avslutade förra helgen med en prakt brunch, sen såg Ben och jag på TV hela dagen och surfade runt på nätet och bara tog det chill.
 Och så kom det mer lappmögel, så jävla typiskt när drivremmen till snöslungan gått av och plånboken gapar tom, jaja livet är fullt av prövningar.
 Fick en sån jävla craving på kaviar härom dagen och petade i mig inte mindre än 6 knäckisar med tre olika sorters kaviar på.
 Dock lät jag bli att öppna denna raritet, en gammal klenod som jag tar med mig i graven, a eller om jag får tag på en riktigt god flaska bubbel så kan detnog hända att jag tar fram konservöppnaren.
 Sov över hos en vän i Sävja efter en kväll med goda samtal och en hel del vin, och när jag kom till jobbet så hade vår resande säljare köpt med sig en låda med Kockostoppar, inte helt fel.
 Hade ett kortare möte i fredags om hur vi ska placera allt i den gamla ombyggda fabriken, som vanligt spårade det ut pga tröttma och utslitenhet, men tror att vi kommer att få till det rätt så bra i framtiden, ja eller om ett par veckor/månader.
 Tog ur batterierna ur kåporna och satte dem på laddning över helgen, var ledig i lördags och kunde passa på att ladda mina egna batterier, för en gångs skull.
 Firade att min vän Ben fyllt år med lite extra god mat, oxfilé med Bea och sallad och en crème på palsternacka, morot och potatis mixad med grädde och lite salt och kryddor. Till det ett riktigt gott Shirazvin.
Efter middagen och en del TV tittande så unnade vi oss lite festlig bubbel, idag väntar vi på att få äta lite god brunch om en stund, ha en fin söndag allesammans. Puss och kram och nyp i stjärten ;)

Inga kommentarer: