måndag, februari 02, 2015

Lappmögelshelvete

 Var förbi den gamla fabriken i början på förra veckan. Såg lite annorlunda ut eftersom den gamla byggnaden som stod inuti den nya nu är riven, allt som är kvar är traversen, golvet är nygjutet och det har dragits nya avlopp, snart ska vi vara tillbaka och jobba på som tidigare.
 Nya gympahallen hemma håller på att ta form, passerar förbi varje morgon och kväll.
 Tyvärr så var det så hårt i snövallen så att drivremmen gick av efter en liten stund, tog sen en evighet att hitta en ny och den hann jag sedan röja uppfarten med innan den också gick av, så nu blir det till att köpa en hos Clas Ohlson på väg hem från jobbet i morgon.
 Nicke hade med sig lite gott att dricka till mig från sin helgtripp till Gdansk, Rosson var helt fantastiskt god med mycket is i.
 Det börjar ljusna på mornarna, tog mig en tur in till jobbet i lördags för lite extrajobb.
 Chefen hade fixat lite extra gofika till Nicke och mig, som tack för att vi jobbar på en lördag, väldigt gott var det.
 Annars har helgen mest bestått av matlagning, här en fläskkarré med en creme på palsternack, morot och potatis, ja och en redig skvätt grädde förstås.
Inte dåligt av UL att lyckas få in ett tåg på spår 10, speciellt eftersom vi bara har fyra spår, vet inte om man skall vänta tills Banverket har hunnit lägga 6 nya spår?
Och som vanligt så har något sjuk typ kapat min identitet igen, det är fjärde gången på mindre än två år, denna gång fick jag ett meddelande från Belgien. Mitt nylle finns väl snart på någon tidnings förstasida om det ska fortsätta så här. Ha det gott ute i snörusket och passa på att njuta av vardagen och helgerna

Inga kommentarer: