torsdag, januari 14, 2016

Jaha så vart det Rysskyla igen då.

 Ja så börjar man året med lite bubbel, precis som man avslutade det förra. Valde ett billigt märke eftersom smaklökarna vid den tiden på dygnet inte riktigt hänger med.
 Och så kom då det där förbannade lappmöglet, hade hoppats på barmark resten av vintern, bra mot fästingar och annat oknytt, men men det är bara att ta fram skyffeln och bana väg till brevlådan.
 Till råga på allt elände så slog det om och vart redigt kallt, för oss som bor i riktigt gamla hus så sipprar kylan in rätt snabbt, dett är i vardagsrummet med 2 vattenburna element och en oljeradiator samt lite eldning i kakelugnen samt några brinnande värmeljus.
 Yoda gillar inte heller kylan och sover hos mig i soffan så gott som hela dygnet.
 Äntligen så är skinkan slut och det är över med julmaten, nu gäller det att bli av med de där extrakilona man lagt på sig under julledigheten. På jobbet börjar vi komma ikapp så nu ska jag passa på att ta ut lite ledighet och få något gjort hemmavid och även vila upp mig.
Jaha, det kom lite snö och blåst och då förlamades som vanligt SJ och UL. Det var inte bara jag som skulle med det tåg som var en och en halv timme försenat, lyckades vara snabb ombord och fick sitta hela vägen hem, det var många som fortfarande stod när vi kom fram till Tierp. Ha det gott i kylan.

Inga kommentarer: