onsdag, september 21, 2016

Sommaren kämpar vidare...

 Torsdagen den 8:e började jag morgonen med lite tandvård och det gick snabbt, smidigt och vart betydligt mycket billigare än vad jag hade tänkt mig, för en gångs skull.
 Jobbade på under dagen men efter att arbetsdagen var slut så knallade hela firman över till Latitude-59 för lite personalvård. En liten tävling mellan alla i lite bowling som vanns av lagerpersonalen.
 Lamm med potatisgratäng och rödvinssås skulle jag kunna äta alla dagar i veckan, supergott och så en öl till det.
 Fredag och AW på Latitude-59 och efter några öl så fick vi in lite rester från dagens lunch och det slank ju ner.
 Så kom helgen och jag passade på att njuta av Hot Tuben innan det blir dags att tömma den och ta in den för vinterförvaring.
 40 grader i badet och drygt 20 i luften och en kall öl fick mig att stanna i badet i en dryg timme.
 Det börjar gå mot höst och mina Jätterudbeckior blommar, så även kärleksörten, men det mesta annat har nu somnat in.
 Min späda Swan Lake har piggnat till och börjat blomma, tyvärr så slår den ut tidigt på morgonen och när jag kommer hem på kvällen så har den blommat över.
 Min rosa Sinensis Variegata som jag pga platsbrist har i köket visade upp sig, den är lite rolig då den har två gröna färger, vitt och rosa på sina blad.
 Vart så himla nöjd med jobbet som Bil5an gjorde på strålkastarna så jag lämnade in bilen på Recond genom en Lets Deal, hämtade upp bilen på måndagen och den ser ut att vara i nyskick, de hade tvättat och smörjt in bilen överallt, även i bagageutrymmet.
 Däcken tvättade och insmorda och fälgarna rena och smorda, nu gäller det att spara in på körmilen så att den håller sig fin.
 Så nu får Pärlan vila inne i garaget, men satan så lång den är, har om jag står med främre nummerplåten mot främre punkten bara 3 cm till godo i bak.
 Passade på att pimpa garaget med en Mercedes stjärna mellan garageportarna.
Passade på att idag besöka mina gamla svamptrakter i Vendel, hade en kvart över och fick ihop detta, räcker till en redig macka och en liten sås att frysa in. Ha det gott och njut av att det fortfarande är över 20 grader om dagarna, puss och kram på er alla!

Inga kommentarer: