torsdag, februari 09, 2017

Januari börjar året, februari kommer näst.

 Så var den nya övervåningen på jobbet klar och det var dags att flytta upp packmaskinerna dit för att göra plats nere på fabriksgolvet. Det var min gamle dagiskompis som lade golvet och målade det.
 Det blev lite smörgåstårta på jobbet, gött mos, måste vara en av de bästa man kan äta och finns bara här.

Snön är nästan helt borta i köpingen, så skönt att slippa halka omkring och slippa kylan, visst ser lite tråkigt ut, men det kan jag ta.

 Bennys grill finns inte längre, nu är det Ica som tagit över och renoverat och döpt om stället till matlådan, idag var det invigning med provsmakning och det var gott om folk där för lite gratiskäk.
 Min drygt 10 år gamla vattenkokare gav upp så jag passade på att lösa in en nya via ett lotteri jag är med i, funkar riktigt bra.
 Så var bägge packmaskinerna på plats och inkopplade och nu i full tjänst, tur att jag har min egen maskin att stå vid, för det kan bli väldigt varmt där uppe.
 Värmepelletsen började ta slut så jag drog igång värmeväxlaren, men utedelen vägrade starta och efter mycket sökande på nätet och ett gäng expertutlåtande och lite meck så hittade jag felet, en krets har brunnit i utedelen, och jag får se hur jag ska göra för att fixa den.
 Kommer hem en dag och har fått en soptunna till, jag som knappt kan fylla halva den gamla. Men det är tydligen lag på att ha två.
Och så på min mors födelsedag slår årets första Hibiskus ut, en Capitolio, ska försöka hitta fler blommor av den sorten. Ha det gött.

Inga kommentarer: