onsdag, februari 22, 2017

Vilken j-a skitvinter

 Hallå där, vi har börjat skjuta lite på tiderna på jobbet, eftersom jag vaknar tidigt så åker jag in en timme tidigare och Nicke en timme senare, vilket gör att maskinerna får jobba två timmar mer per dag, ja förutom på fredagar då blir det bara en timme eftersom jag jobbar över en timme varje dag. Nu kör vi klisterkrokar i en maskin
 Det var rea på lite skinka av det bättre slaget så jag offrade en tia och köpte detta, men så fort jag lättade på plasten så kom Yoda och ställde sig på bakbenen och sniffade på skinkan, men inte ens om jag tar en bit och håller framför hennes mun så äter hon, men om jag slänger den på golvet så slukar hon lätt halva paketet, jävla lyxkatt.
 Älskar kryddig Bento, har kvar några paket från min senaste resa till Thailand, de är så sjukt gott att sitta och småäta på med ett glas vin.
 Fick semlor på jobbet, två dagar i rad. Det var en present från chefens mamma, min förra chefs fru.
 All snö borta i Uppsala och det nya hotellet vid stationen är klart men någonting har hänt vid stationen för de har grävt i marken ett par veckor, kan vara en läcka.
 Värmepelletsen tog slut men jag beställde hem 3 pallar dvs 156 säckar a 16 kilo så nu har jag varmt hela våren och det räcker en bit in på hösten också.
 Provade lite av maten som Nicke köpt i Hong Kong, sjukt god och mättande när den väl svalnat lite, efter nära en halvtimme.
 En riktigt kall och god öl och ett par till slank ner i fredags på Latitude-59, tog sedan tåget hem och anlände slottet vid halv nio.
Det nya huset vid stationen i Tierp börjar ta fart och inflyttning skall ske redan i sommar. Nu har det kommit en massa blötsnö på marken, bara för att jävlas. Ha det gött pok! <3 p="">

Inga kommentarer: