lördag, mars 18, 2017

Aprilväder redan i Mars

 Ja vad ska man säga? Trodde att jag äntligen skulle få njuta av snöfri mark, slippa skotta lappmögel och få ha det varmt och gott inne.
 Men så slog Kung Bore till och det kom lite mer vitt koks från himlen. Såg att Miss Voon öppnat en filial här i Uppsala, kul att de fått ett så fint läge mitt i stan.
 Var det någonting jag inte hade på min önskelista så var det mer snö.
 Pumpen på en av maskinerna krånglade så vi fick riva ner den och det var gott om olja i den maskinen, trots försök att höja lösa slangar så läckte det, men efter kontroll så har vi fått ordning på prylarna och på måndag kommer en tekniker för att mäta upp den och checka av värdena på pumpen.
 I Tierp växer det upp nya bostäder som svampar och denna kåk vid stationen, tidigare en sunkig hyresfastighet och två gamla träkåkar.
 3/14, Pi dagen firades som vanligt med lite Piecake.
 Jag ska ju snart till Thailand och fira Songkran, det gamla nyåret och där firar man med att städaut det gamla och tvätta rent med att spola vatten på allt och alla och ville inte utsätta kameran för den behandlingen, så jag la ett bud på en GoPro kamera på Tradera och vann en GoPro 3+ Black för 690 plus frakt.
 Tog den på en tur för att se hur bilderna skulle bli, men kunde inte få fjärren eller appen i telefonen att fungera.
Efter lite efterforskning så visade det sig att det inte var en Silver utan en Black och efter att ha läst manualen så fixade det sig och nu kan jag i realtid se vad kameran ser direkt i mobilen. Ska bli kul att plåta med under de blötaste dagarna i Thailand och kanske ta med på en simtur i Bang Saphans lilla härliga strand. Ha det gott!

Inga kommentarer: