måndag, juli 17, 2017

Vann chiliätar tävlingen i år igen!

 Hallå där! Har haft lite problem med gräsklipparen, den gick hur bra som helst men sen kom regnet så jag rusade in för att återuppta klippandet dagen efter, då startar maskinen men dör inom 5 sekunder. Har demonterat nästan hela motorn utan att hitta något fel men har nu trixat så att det går att klippa ner slyn som växt upp.
 Mina fantastiska Pioner på framsidan, nu helt överblommade.
 Försöker satsa på lite vila och avkoppling på helgerna och har haft tur med vädret, fram med bandaren så att jag kan höra Sommar i P1, något kallt att dricka och brillor på mot solen, guld!
 Min utsikt från uterummet när jag med ett glas rött i handen trakterar grillen utan att bli blöt.
 Grillen, ja den jag trakterar, inne på andra brännaren nu men så är den drygt 12 år nu.
 Min fina dubbelfärgade Akleja, haft den länge men den vägrar att föröka sig.
 Mina rosa Pioner med cerisa inslag i, så fina.
 Nya info skylten vid resecentrum funkar tydligen inte.
 Uppsala kommun satsar i år på ätbar plantering, allt i krukorna går att äta på ett eller annat sätt.
 Sommartider hej, hej, eller hej jag missar tåget med 2 minuter och får vänta nästan en timme, bra business för Döner som har billig öl.
 Lite god avslutning på veckan intar man på Latitude-59.
 Mina doftande parkrosor frodas och det doftar härligt i trädgården.
 Doftar gott vid entren också av mitt hav av Lavendel.
 Är ju av förekommen anledning med i en del Thairelaterade forum på Facebook, en av mina vänner där träffade jag för första gången IRL på Thaifestivalen i Kungsträdgården i lördags, ja hans fru var också med, mycket trevligt. Träffade en annan vän från forumen samt en kusin och råkade gå till final i chiliätar tävlingen i år igen.
 Det har grävts ner fiber på tomten, snart är jag snabb som blixten på nätet.
Om ni tror att jag bara gör möbeltassar och golvskydd på jobbet, nä nä, jag är en jävel på att ta av och sätta på båtmotorer också ;) Avslutningsvis kan jag meddela att min gamla katt som bott hos min mor har somnat in, Siska var en sköldpaddsfärgad kisse och en av de snällaste man kan tänka sig, en riktigt bra jägare som klättrade upp för husväggen för att sätta sig i takfoten och klippa svalor när de skulle in under kuporna, hon vart drygt 16 år.

Inga kommentarer: