torsdag, augusti 17, 2017

Det är mycket nu!

 Påväg till jobbet en morgon ser jag att de håller på  att ta ner ett av grannens döda träd, för min del kan de ta ner alla träd på hans övre del av tomten, mer sol för mig.
 Vi har äntligen kommit ikapp på jobbet och fick därför tid att åka upp till vår stora lokal och titta på våra stora maskiner som ska dras igång, passade på att hämta lite verktyg som vi kan köra i fabriken i Uppsala.
 Behövde ta bilen in för att lämna in gräsklipparen för lite service och tog en sväng förbi min svampskog.
 Ont om soppa, tror fan det, djävulen har varit framme!
 Nytt bussnät i Uppsala och tydligt markerat på marken vilka bussar som stannar där.
 Tog ett par öl på Latitude-59 som vanligt och pga semestrar så hade vi kanonservice, behövde inte gå in och beställa, ölen kom ut innan vi hunnit sätta oss och maten kom 5 minuter senare, nästa öl när det var 3 cm kvar i glaset, tack Magnus!
 Yoda håller mig sällskap när jag lyssnar på Sommar i P1 och njuter av lite bubblor i alla former.
 40 grader i vattnet, cidern håller 10 grader och via mobilen kan jag höra Janne Josefssons  Sommar i P1 på lördagseftermiddagen
 Provkörde ett nytt verktyg, ja nytt och nytt, vi har aldrig kört det förut, gick från rött till vitt och då kan det bli 4 nyanser av rosa.
 Mina vackra och hos insekter populära Tistlar på nästan 2 meter blommar just nu.
Vad säger man om rådjur som äter upp bladen från mitt äppelträd men skiter i äpplena, kan man få dem att beskära andra träd också? Ha det gott allesammans! Puss och kram!

Inga kommentarer: