tisdag, december 05, 2017

26 dagar kvar av detta år.

 I elfte timmen eller elfte månaden så börjar de äntligen bli näst intill klara med Forumtorget och dess omläggning av markbeklädnad.
 Sista fredagen i November fick vi provsmaka julbordet på Latitude och lägga våra omdömen och allt var gott men pepparrots grädden kunde  ha lite mera sting,vi får se i morgon om den är lite starkare då vi ska dit med jobbet.
 Tror det var 6 sorters lax och en sik på fisksidan, riktigt gott, tog det lite lugbt med sillen men sen svullade vi på med revben, köttbullar mm.
 Det var väldigt vackert dekorerat på faten, big up till kockarna och kallskänkorna, gott var det och sen fick man rulla ner på stan för att ta sig hem.
 Kärleksträdet har kommit upp på Kärlekens torg/Stora torget, alltid lika uppskattat av turisterna och alla andra som tar bilder på det.
 Nere i resecentrum har man julpyntat med massor av slingor som lyser upp i vintermörkret, ett trevligt inslag.
 Tog som oftast en fredags öl/AW på Latitude-59, men det var så vansinnigt mycket folk som skulle äta att vi knappt kunde höra varandra vid bardisken.
 Är det en soffa som placerats utanför Forum? Ska bli spännande att se hur torget kommer att se ut när de nya vita sofforna med inbyggd värme kommer igång.
Avslutar veckans rapport med en bild över hemmet med månen i bakgrunden, runt -5 grader och lätt frost, i lördags hade vi 10 centimeter snö och kallt, i söndags var det grönt på marken. Ha det gott i julstöket oh ta hand om varandra.

Inga kommentarer: