onsdag, januari 03, 2018

Gott nytt 2018

 Årets julbord med jobbet blev i år inte så långt från jobbet, vi åt och drack otroligt gott på Latitude-59, men satan så stinn buken var när man rullade därifrån.
 Fick en jättefin säck med innehåll av en av våra packverkstäder innehållande en massa godis och chefen hade packat ner lite andra nyttosaker också.
 Passerar Latitude-59 på väg till jobbet och någon har lämnat ett uppmuntrande meddelande på toppen av muren, trevligt.
 Visar sig senare att det är ett jävla snöpervo som varit i farten!
 Jag gillar Uppsala gamla stations upplysning, man blir glad när man är förbi på morgonen.
 Herregisses vilken Disneygran de har utanför Radissons , mycket färg i den granen.
 Som vanligt fylls vi med godsaker lagom till jul, denna var inte lika god som förra årets men ändå helt sjukt god.
 Man vet att det varit väderomslag när det går från fukt till kallt och det bildas frostrosor på bilarna.
 Årets sista julbord på stamstället, det tredje i ordningen, nu får det ta slut med allt svullande, annars får jag betala för övervikt på nästa resa till paradiset.
 En fantastiskt kul julklapp från en gammal kompis, chilli i sorterad styrka med lite fakta runt det hela, tack Janne, mycket uppskattat.
 Juldags lunch hemma hos brorsan och hans familj, mycket gott att äta och dricka och roliga samtal, svägerskan såg till att jag fick med mig lite matlådor hem också, mycket uppskattat.
Avslutar med en av höjdpunkterna på året, julmackefesten med skinka, rödbetssallad och köttbullar, kan nästan leva på det här.Gjorde slut med tjejen i Thailand då hon helt tappat det och var otrevlig flera gånger om dagen den vecka jag var där, betedde sig som ett bortskämt barn, sånt kan jag vara utan., Ha nu ett fantastiskt gott nytt 2018.

Inga kommentarer: