torsdag, februari 22, 2018

Död åt kung Bore!

 Underbart när man måste dra fram slungan och pumpar 10 gånger, rycker en gång och den startar och går fantastiskt, tack Jula för den fantastiska servicen ni gjorde på den i höstas, en väl investerad 5 hunka.
 Vitkål på Hemköp för 2.90/kg, passade på att göra egen pizzasallad, passar extra bra när de hade pizzadeg för 5 spänn plåten, blivit mycket pizza nu.
 Tierp har fått vinter och Centralskolans gynmastikhall har fått vinterkamoflage.
 Distingsmarknad, en på denna plats en 900-årig tradition, men med betydligt äldre anor, jag brukar plöja igenom den på en kvart och köper sedan kryddor och korv.
 Allvarligt! Har ledsnat på denna dunderkyla från helvetet, ska bli så skönt att få tillbringa ett par veckor i Thailand med min kommande fru.
 Vi har tydligen fått ytterligare en food truck i köpingen, denna gång på Hemköps bilparkering, såg dock inga kunder.
 Någon har förskönat elskåpet på Dragarbrunnsgatan.
 Uppsala-cykelstaden, nu med våningsparkering av cyklar.
Behövde förnya mitt pass inför resan, i Uppsala har de kvällsöppet på måndagar till 19.00 men man måste boka tid och närmsta tiden fanns i mitten av april! Letade runt och hittade att polisen i Tierp har öppet till 18.00 på tisdagar, sagt och gjort gick in och plåtade mig i tisdags kväll och på torsdag förmiddag får jag sms av polisen att passet finns klart för hämtning. Känner att den gamla devisen, I Tierp är allt möjligt, fortfarande fungerar. Ha det gott allesammans

Inga kommentarer: