onsdag, januari 31, 2018

One down,eleven to go!

 Hallå där allihop, började året med att baka extremt mycket pizza, fler denna månad än jag någonsin bakat, perfekt att ha i matlåda och så blev man av med lite julmat på köpet.
 Man blir alltid lite extra glad när man ser ljusdekorationerna i passagen under resecentrum och skönt att det inte är snöslask.
 Och så var det ju dags för årets Formexmässa, vi var där och då ville vi ha en soffa i formen av ett golvskydd. Tjuvkopplade in oss på packmaskinen och fick till en cellplastskärare.
 P2 som vi kallar henne, designade lite roliga bilder med hjälp av våra nya produkter, knoppar och handtag som bildar en stjärna.
 Knoppar och handtag som blev till en fjäril.
 Blommor, körsbär, hjärta och snöflinga av några av de nya knopparna och handtagen som är nya för i år.
 Vackert med snö i träden vid Tierps nyaste hyreshus, vid stationen för tåg och bussar.
 Utsikt från min trapp.
 Och så var vår möbeltassoffa klar och redo att åka till Formex, den har måtten av en 105B för den som kan sina golvskydd.
 Går förbi Latitude-59 på mornarna och en morgon stod det en hockeyspelare utanför, hoppas han hade huvudet på skaft på matchen sammakväll.
 Vanan trogen så tog vi en AW i fredags och fick in en av Latitude-59´s supergoda burgare, jag som ska ner ett par kilon i kommande månad.
Avslutar årets första månadssista dag med en bild av Fyrisån, Haglunds bro och Domkyrkan.Ha det gött allesammans.

Inga kommentarer: