onsdag, juli 23, 2008


Så, gillade ni bilden av bron och vallgraven och porten i Verdun? Här är en bild av katedralen i Reims, sedd bakifrån.

Jag startade från Tierp på morgonen, dagen efter hemkomsten från Sundsvall. Plockade upp miss G på vägen och lämnade Gubbängen vid 11-tiden. Vi for rakt ner mot kontinenten och stannade för en liten sill lunch på vägen. På eftermiddagen nådde vi Malmö, som visade sig inte ha några Euro's i sina bankomater, hmm lilla Tierp har det ;-) Efter att ha tittat på den vridna huskroppen som syns milsvida omkring så åkte vi mot bron och eftersom jag lös brobiz så var det bara att fara rakt igenom.

Två timmar senare var vi rätt sena till båten i Rödby och fick dessutom vänta på ytterligare en båt och var inte i Tyskland förrän efter 22-tiden och då hade alla campingar stängt så det var bara att åka vidare en bit och sen sova i bilen. Miss G och jag delade på en halv flaska rött innan vi somnade.

Vaknade tidigt och gick upp ochlagade frulle och sen bar det av till Mosel och sen Luxemburg för att sen dra järnet till Verdun för att få tag på en camping för att inte behöva slafa i bilen ytterligare en natt.

Inga kommentarer: