onsdag, juli 23, 2008


Vaknade och åt frulle och sen åkte vi in till slottet i Versailles och knatade runt där etttag och åkte sedan vidare hemåt. Stannade i Bryssel och tittade på Manneken Pis och Grand Place och sen åkte vi mot Antwerpen för att fråga efter en camping.

Fick tipset att fråga hos polisen, som först sa att han inte trodde att de hade någon camping, men efter att ha frågat kollegorna så fick vi en turist galen kvinnlig polis som var extremt övertydlig med att skriva ut karta från nätet och dessutom göra en vägbeskrivning och förklara den flera gånger. Hittade trots det campingen och precis när vi skulle avsluta vår måltid så kom Sankt Nicholaus och hans assistent och frågade om de fick plåta sig med oss, vilket de fick. Det var något jippo för barnen som ska tryckas i december i det lokala bladet. Vaknade tidigt och packade ihop och sen bar det av till Köge i Danmark där vi övernattade på en av stans många campingar.

Morgonen efter så var det bara att ta sig till bron och möda sig hem till det kära huset, släppte av miss G hemma hos henne. Somnade sött på kvällen efter en flaska rött. En mycket intensiv men givande resa.

Puss och kram på er

M

Inga kommentarer: