tisdag, oktober 21, 2008

Brittsommar..my ass!


Så är det definitivt slut på sommaren, pellets pannan är i gång och lövkrattningen pågår för fullt i trädgårdarna. Fröken G och jag har varit på julmarknaden i Österbybruk och på rund vandring i Stockholms stadshus inre delar och på Nationalmuseet.

Yoda, miss G's katt som numer bor hemma hos mig, ligger sällan längre bort än en halvmeter från mig och har genomgått en total personlighetsförändring. Hon är framåt och busar men klöser aldrig på något och bits aldrig. Hon sover i veckorna på eller bredvid mig i soffan. När jag kommer hem från jobbet och öppnar dörren så kommer hon springandes emot mig och vill gosa.

Växthuset står nästan färdigt, jag har bara ett par bitar kvar på gavlarna, men det är så förbaskat mörkt när man kommer hem från jobbet och allvarligt talat så sitter man ju hellre och gosar med Yoda än står ute i kylan och snickrar i mörkret. Visst kan man ju jobba på helgerna, men då är jag ju antingen i hufvudstaden eller så har jag besök i hemmet av miss G. Och då har vi ju inte tid att stå i trädgården och snickra...

För övrigt kan jag bara säga UMBALA, 128:- enligt min lokala system operatör en favorit, så även min. Säljer slut lite väl snabbt bara så det gäller att bunkra. Och så här i finanskrisen, har faktiskt inte märkt av den ännu i verkligheten, tror mest att det är media som har nyhetstorka, så ska man tydligen bunkra upp med stapelvaror. Jag kritiserade USA inför min fd som är från USA och det tålde hon inte och gjorde slut, känns rätt så gött att med facit i handen kunna säga, VAD VAR DET JAG SA? Lägg ner det där skitlandet, bygg en asfaltparkering och bygg en mur runt hela kontinenten.

Nej nu har jag inte tid att skriva mer skit om USA, hur gärna jag än skulle vilja men jag har ju trots allt ett jobb att sköta och måste sålunda i denna stund påkläda mig och ta bussen till Uppsala, ha det gott tänk på att det snart är lön, Allhelgonahelg, Mat och Vin mässa och 3:3 torsdagen i November, Advent, Jul och Nyår snart. Tiden springer ifrån oss, ta väl hand om den.

Puss och kram på Er.

M

Inga kommentarer: