måndag, juni 07, 2010

Heltid!

Vilken vecka! Har jobbat halvtid hela veckan samt lite extra för att på fredagen åka till Stockholm och besöka en liten vinprovning av vita viner från Alsace. Där bjöds vi på fyra olika viner och lite ostar att kombinera dem med. Det var skottlossning på Sveavägen och vi vart tvungna att ta en annan buss till Haga Forum, där provningen vi båda, dvs miss G och jag, vunnit friplåtar till.

Efteråt åkte vi in till Kungsträdgården och besökte Smaka på Stockholm, där det gick att prova vin och mat och lyssna på bland annat Emilia. På lördagen åkte vi ut till Lidingö och besökte Millesgården, en imponerande trädgård med gott om fin konst av paret Mille. När vi kom hem satte vi oss på balkongen och åt rökta räkor och drack vin.

Söndagen bjöd på en promenad på Skogskyrkogården och ett besök till Greta Garbos grav och en skrälldus andra gravar. Denna vecka ska jag för första gången på länge jobba heltid, ska bli kul när lönebeskedet kommer. Försäkringskassans allmosa blir man inte fet på.

Hoppas att vädret håller sig på sin soliga sida så att man kan vara ute i trädgården och rensa lite ogräs. Ha det så bra allesammans.
M

Inga kommentarer: