torsdag, juli 22, 2010

Efter lite fix hemma och fyllning av polen så drog vi vidare, dvs Miss G och jag och katterna, till Gubbängen. Där rev vi den gamla garderoben i hallen och slet upp golvet, drog om telekablarna och en del annat som behövde fixas.

I går tisdag så firade vi Miss G's styvmor som fyllde 75 år och detta gjorde vi hemma hos födelsedagsbarnets son som bor på Lidingö. Gott om mat och dryck och lagom mycket folk. Vi hade jättetrevligt och vips så var klockan efter 21 och det var dags att åka hem med alla pensionärer, fick nästan kasta i mig Cognacen och Whiskeyn.

Idag tog vi en tur till det stora möbelvaruhuset och köpte nästan 200 Kg garderob samt en del småprylar på Bauhaus, såsom spackel, golvsocklar m.m. Har tills nu lagt en dryg kvadrat av golvet och måste säga att det blir FAAN så snyggt, duktig hanverkare det där, ja just det, det är ju jag.

Efter IKEA så drog vi ut till Gålö havsbad och en av oss tog ett bad och den andra solade, jag har ju redan så mycket färg. I morgon tar vi ett snabbt pass i lägenheten och en snabbis till Gålö och sen bär det av till Tierp för att vattna blomor och betala räkningar, fixa nya fräscha kläder och sen tillbaks till Gubbis.

På fredag blir det en kort dag med golvläggning och garderobsbyggande, svetten rinner längs ryggraden efter 10 minuters jobb i denna värmen. På kvällen blir det Viking Cinderella som gäller med middag 18.30 och sedan hålligång.

Håll ut i värmen
M

Inga kommentarer: