måndag, juli 05, 2010

Jisses vad slarvig jag varit med att underhålla er och bloggen, skärpning!
Vad har hänt sen sist? Jo vi har ju firat midsommar i Stockholms vackra skärgård genom att ta en färja ut till Finnhamn. Där avnjöt vi en synnerligen god lunch betstående av lax, sill, skagenröra, nypotatis, snaps, öl och vin. Jag tog sedan årets första bad i havet och sedan avnjöt vi marinerade jordgubbar tillsammans med lite nyvunna vänner. Vi tog ett annat bolags färja hem och tog vägen förbi Engelen och tog oss ett par glas vin innan vi tog tunnelbanan hem. Resten av helgen tog vi det lugnt på Miss G's balkong och på vägen hem på söndagen släppte jag av henne på jobbet innan jag fortsatte hem till mor och far, för att hjälpa till med lite datorstrul.

Denna helg har varit varm och skön och den började med festligheter på kontorets innergård på fredagseftermiddagen med vin och lekar. Efter avklarad femkamp gick vi till restaurangen Kostaz där vi fick smaka på det grekiska smörgåsbordet och vi bjöds på riktig Retsina och Ouzo, en mycket lyckad tillställning. Därefter hem till väntande flickvän.

Lördagen satt vi i Läby och gjorde blyga 130 spänn på loppis, det var runt 10 bilar som stannade på de 3 1/2 timmar vi satt där. Vi bröt lite tidigare och tog oss till Trollsjön och tog oss ett bad och solade lite. Söndagen tillbringade vi i sängen fram till 10 och efter frukost solade vi en stund innan miss G tog Cissi med sig upp till Sundsvall, Cissi trivs mycket bra i huset, men blir nog ännu lyckligare nu när hon får springa fritt ute. Vi var inte ner och tittade på den tredje cirkusen som besökte köpingen på en månads tid, kändes som att vi redan sett allt det där.

Jag har nu gått in i den sista arbetsveckan innan semestern och vädret ser ut att hålla i sig, så det kan ju bli en del gjort där hemma på tomten. Semestern skall firas med att jobba lite hemma, fixa hallen hemma hos miss G och göra en liten tripp till västkusten för att närvara på en god väns bröllop. Detta ska utspela sig i Grundsund och vi tänkte åka i god tid för att hinna se lite fler platser dagarna innan.

Ha det så gott i sommarvärmen och glöm inte att dricka mycket vatten, mellan vinglasen ;-)

M

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej:) Jag funderar på att stå på loppisen i läby någon lördag. Jag har tyvärr aldrig prövat på det tidigare. Tänkte att ja kanske kan fråga dig... Är det mycket folk som står där och säljer en lördag? och vad tror du om att sälja fika där? tacksam för svar! :)

Garden Invader sa...

Nope, det är ganska dött. Vi stod där från 10 till 15 och det kom runt 10 personer trots att det var hyffsat väder.