måndag, november 01, 2010

Vintertid

Grattis nu är det becksvart när man slutar jobbet. Men ta det lugnt om två månader vänder det och om fyra är det lika ljust som nu. Visserligen kommer det då att vara lite kallare än vad det är nu, men men. Lika bra det om det ska bli någon skidåkning i Sälen i vår, dvs om läkningen av benet går som det ska. I lördags gick jag tre promenader ner till "city" och helt normalt och totalt utan smärta. Enda problemet är att foten fortfarande pekar ut lite till höger och det blir lite svårt att ha skidorna rakt fram om foten inte pekar i samma riktning.

Bilden: Hur tolkar man att någon köpt en "bomb" dragit säkringen och ställt den bakom ICA utan att ha druckit mer än en klunk, smakar skit, trodde att det var en riktig bomb?

Slösade bort ett par timmar i fredags på att åka buss åt fel håll, då Uppsalabuss inte riktigt kan hålla koll på sina tidtabeller på nya resecentrum. Buss 20 skulle enligt tabell gå förbi IKEA vilket ligger på gångavstånd till Rusta, som hade kängor billigt. Visade sig att 20 gick till Bergsbrunna, håller inte längre koll på bussarna i stan.

Helgen tillbringades i soffan med min älskade MissG som nu tack vare Postkodsmiljonären fått pengar att fixa sitt vardagsrum eller snarare jag ska fixa. Vi börjar nästa helg med att måla tak, väggar, spackla osv. Sen blir det tydligen Midbec tapeten Black is the new white och sen har jag hittat ett billigt golv som ligger 200 spänn under det som från början var aktuellt, ja per kvadrat alltså. Tror faktiskt att det kan bli sjukt snyggt, hantverksmässigt så vet jag att det blir sjukt bra.

Förra året lottade VinUnic ut 300 friplåtar till "Det goda köket" och MissG och jag vann varsina 2 biljetter och det mot runt 6000 andra vinsugna. I år vann jag en biljett av 200, har dock inte hört ännu hur många som sökt. Så den 13:e kommer MissG och jag att närvara på mässan och äta gott och dricka gott och samla på oss sjukt mycket av deras "goodiebags".

Vann hela 150 spänn på postkoden och fick tillbaks 1100 spänn från Tele2, så det går bra nu som Petter säger. Det går sjukt bra för honom nu och han håller tittarsiffrorna uppe på TV4. Men så gör han ju fantastiska versioner på andras låtar om man jämför med en del andra i programmet, inga namn nämnda. Hans nya version av Älskar din stil med Timbuktu är också så sjukt bra.

Ha en skön vecka allesammans.
M


Inga kommentarer: