tisdag, december 07, 2010

Fuck off nu kör vi!

Satan vad tiden flyger iväg, har ju inte varit här på över två veckor, skärpning! Jaja, jag skyller på att kylan från helvetet kom förbi och satte pannan ur funktion, den hinner inte med när det blir kallt fort. Man får sänka innetemperaturen och sakta som fan höja pannans shunt.

Annars då, joråsåatt, det funkar bra. Miss G var här i helgen och då hade jag äntligen fått upp värmen i hallen från 8 grader till 16 grader och i vardagsrummet var det som mest 25 grader. Ute var det som kallast under 21 minusgrader och jag fick rota fram min gamla militärjacka som man kan sova utomhus i på vintern.

På jobbet är det sjukt mycket att göra och vi kämpar mot de fysiska lagarna för att hinna med allt innan jul. Vi har från och med i morgon en ny kille från Indien som ska hjälpa oss när det kör ihop sig. På torsdag så blir det utgång med jobbet, det blir julbord eller middag hos Kostas (Greken) som vi var hos sist.

Har möblerat om i vardagsrummet efter 5 år i huset och alla dvs katten och Miss G verkar nöjda. Kissen har börjat sova på soffans ryggstöd och med mig i soffan om nätterna. Kisse heter ju Yoda för er som inte visste det sen tidigare, hon pratar mycket och brukar tvätta mitt hår lite då och då, vet dock inte om jag tycker om tonfisklukten hon lämnar i håret.

Har precis via telebobo kommit överens med Miss G om hur vi ska göra i jul och nyår och det blir jul i Tierp och jobb efter nyår. Jag har lyckats få en besiktningstid för bilen i Uppsala den 3:e Januari klockan 7 på morgonen, så då kan jag lika gärna åka till jobbet efter det.

Nä smårumpor nu får ni hänga på någon annan sajt för nu ska jag kolla på TV och dricka min julkalendersnaps ;-)

Ha det gött och jag lovar att skriva mer innan jul, nu när det lugnat ner sig här hemma med pannan.
M

Inga kommentarer: