onsdag, maj 18, 2011

Turbulens

Veckan som gått har gått i förnyelsens tecken. På jobbfronten så har vi haft besök av kommunen, brandkåren, lantmäteriet och trädröjare och det är bara onsdag. Nästa vecka börjar de gräva upp gårdsplanen och snart står en ny fabrik på gården, klart vecka 27 enligt planen. Samtidigt lite smolk i bägaren att vi nu går från 3 till 2 på jobbet då vi jobbat ikapp och snart sitter allihop i samma hus.

Jag har varit ut till Tierps Arena som stoltserar med en av de bästa banorna i världen och den bästa i europa, dock fick jag inte komma in på området då det fortfarande är en byggarbetsplats. Men det kom tydligen sjukt mycket folk till köpingen.

Förra helgen vart Miss G och jag bjudna på Indisk restaurang av min snart forne arbetskamrat, helt okey Indisk mat men tyvärr lite för få kunder så snart klappar den igen.

Annars har det väl inte hänt så mycket, försökte ta tåget hem men det var någon som beträtt spåret i Knivsta och det vart till att ta bussen. Planterat och sått frön i trädgården, ryckt upp maskrosor m.m.

Dissar er nu för att se på matteve det är ju onsdag och bara matlagningsprogram på alla kanaler, jippie matporr!

Ha det gött
M

Inga kommentarer: