söndag, juli 24, 2011

Golvjakt

Sitter just nu på tåget hem mot Tierp för att se till katten och blommorna, ska betala räkningarna och sen återvända till Stockholm på tisdag för vidare transport till Riga, för lite R n´R. Behöver fylla på förrådet med både lukta gott och smaka gott.

Vi tog det lugnt och såg på film hemma i Tierp och sen åkte vi mot Stockholm igår för att leta efter golv till Miss G's nya lya. Vi var till Linoliumkompaniet på Rådmansgatan och det hade tyvärr ingen provbit av det golv vi var intresserade av, men Nader på LK sa att vi kunde låna displaygolvet, dock var den biten allt för stor för att få plats i Miss G's lilla sportbil.

Vi åkte ut till Kakeldax i Bromma för att titta på klinker till hallen och fick låna provbitar där och återvände till LK för att färgmatcha mot trägolvet och det såg bra ut. Under hela tiden i Stockholm fick jag äran att ratta den uppkäftiga lilla kärran :D

Väl klara åkte vi till ICA Maxi i Lindhagen för att handla, konstig butik i flera våningar, för att sedan åka hem till Miss G's evakueringslägenhet i Fredhäll. Efter sen lunch tog vi en promenad runt Fredhäll och tittade på folk som solade och badade och båtar som passerade förbi, mycket mysigt och solen sken till och från.

Idag kom vi upp sent pga att vi kom sent isäng, men hann med att se en film medan det stormade ute, dock med lite sol här och var.

I övrigt har jag murat klart runt källarfönstret och är nästan klar runt dörren vid nedre altanen, har även börjat med skadorna i väggen, men det kommer att ta tid.

Hoppas att ni har det bra och att solen skiner där ni är.

Skickar en tanke till de som drabbats i Norge, något man knappast kunde ha stoppat. De 24000 personer som varje dag dör av svält kan vi faktiskt göra något åt, glöm inte det.

Puss å kram
M

Inga kommentarer: