lördag, juli 30, 2011

Semester är över :-(

Så där ja, då var semestern avklarad för den här gången. Vi tog i tisdags båten till Riga med mycket gott att äta och dricka på vägen dit. Vi ankom 10.20 och hade buss som tog oss från hamnen till operahuset där vi klev av för att utforska staden.

Efter att ha växlat till oss 20 Lats, motsvarande 260 SEK, så tog vi en öl för att stärka promenadbenen, sen gick vi runt i gamla stan, men även moderna gallerior på jakt efter fynd. Riga har exploderat och är inte överdrivet billigt, dock räckte pengarna till lunch också.

När vi sen tog sista bussen tillbaka till båten så öppnade himlen sig i ett hällregn av guds nåde, så det var bara att gå till hytten och byta om inför kvällens middag. Torsdagen spenderades ute i solen uppe på däck och när vi anlände Stockholm tog vi en bulle till Fredhäll för att pusta ut i soffan med lite film.

I fredags förmiddag fick jag ta tunnelbanan till Gullmarsplan för att sen ta bilen hem till en kelsjuk katt som ville ha påfyllning av mat och vatten, sen återstod dagen av att gå igenom allt fotomaterial, det blev drygt 300 bilder under resan.

Idag ska jag koppla av läsa tidningar och mura lite, städa och tvätta inför den kommande arbetsveckan.

Ha det gott å lev å må.
M

Inga kommentarer: