söndag, oktober 23, 2011

Det e mycket nu...


Det händer så mycket att jag inte hinner sätta mig ner och skriva här i bloggen och jag är tvungen att titta på bilderna från mobilen för att se vad som hänt. Här kommer en liten uppdatering av de senaste två veckorna.

Som ni ser på bilden så har vi äntligen fått ljust innen i den nya fabriken, det var som rena rama vintern tidigare sen de fick på taket. Elkillarna har verkligen gjort ett kanonjobb. Förra fredagen hade vi fredagsmys på jobbet med smörgåstårta och starkbärs, vi gick igenom vad som varit och vad som kommer att hända. Det kan bli riktigt bra det här.

Senare på kvällen tog jag tåget till Miss G som var lite dålig. På lördagen var vi till Globen och hämtade "Råttan" och åkte med den till Farsta centrum för att handla lite mat. Söndagen innebar besök på IKEA i Uppsala samt Bauhaus inför kommande flytt för Miss G. Eftermiddagen och lite av kvällen var det slutrensning av garaget som gällde och till slut fick vi in bilen.
Veckan som gått har det jobbats vid maskinerna som bara den, byggjobbarna har varit på plats lite sporadiskt och det är inte mycket kvar att göra nu innan vi får på färg på golvet och hyllor kan komma på plats. En ny öppning har gjorts så att vi kan ta oss in i utrymmet på baksidan av fabriken.

I tisdags hämtade Mr X upp mig på jobbet och vi åkte till Österbybruk för att hämta upp två monsterstora lammkroppar, 24 respektive 25 Kg, för vidare färd hem till mitt kök för den nu treåriga traditionen, styckning av höstlamm. Var tvungen att ge bort lite gammal svamp för att få plats i frysen, som nu är proppfull.

I fredags fick jag besök av Miss G som lotsades runt på IKEA för att köpa ett nytt badrumsskåp till den nya lägenheten. Vi tittade även på Lumi garderober då hon ska få inredning till den befintliga som står i hennes hall. Trots att allt inte är riktigt klart så ska hon tydligen få flytta in på fredag och flyttgubbarna kommer på lördagen.

Miss G vart överlycklig över att ha fått en egen garderob hemma hos mig, jag monterade upp ungarnas gamla som stått i garaget igen och så blev det gott om plats igen för hennes kläder. I övrigt har jag hunnit med att plantera om en del av mina älskade Hibiskusar som jag stal i Turkiet, samt även en del jag köpt och fått. Nu ska jag ner i pannrummet och sota pannan, den har gått i tre veckor nu och det är rekord, det brukar gå två veckor mellan sotningarna men det har ju inte varit så kallt på dagarna.

Puss och kram på er.
M


Inga kommentarer: